Spoedklus.nl

Het platform voor al jouw reparaties
Het platform voor al jouw reparaties
Spoedklus is compleet onafhankelijk
Spoedklus is compleet onafhankelijk
Klanten geven ons een 9,5
Klanten geven ons een 9,5
9.5/10
55 reviews

Het kan de beste overkomen: een verstopte riolering, een kapotte of gesprongen stop, een gebroken ruit, een verloren of afgebroken sleutel, een lekkage aan het dak, een kapotte centrale verwarming of een omgevallen boom. In al deze gevallen wil je dat het probleem snel wordt opgelost. Daarom wordt gesproken over een spoedklus. In dit artikel leest u wie u moet bellen als u te maken krijgt met dergelijke spoedklussen.

Een verstopte of kapotte riolering

Rioleringen in, maar ook rondom uw huis, kunnen verstopt raken. In zo’n geval kunt u een rioolontstoppingsdienst bellen om het probleem te verhelpen. Hebt u zelf enig verstand van zaken? Gebruik dan een rioolontstopper of een ontstoppingsveer. Kijk wel uit! Als u te werk gaat zonder verstand van zaken bestaat de kans dat u meer kwaad dan goed doet.

Een kapotte of gesprongen stop

Het is iedereen vast wel eens overkomen. Doordat er teveel elektrische apparaten op een stop werden aangesloten is de stop gesprongen. U kunt een stop zelf vervangen. Op internet is veel informatie te vinden. Durft u de klus niet zelf op te knappen of hebt u twee linker handen? Neem dan contact op met een elektricien.

Een kapotte of gebroken ruit

Hebt u te maken gehad met vandalisme? Bent u de dupe geweest van een inbraak of hebben weersomstandigheden een barst in uw raam of een gebroken ruit veroorzaakt? Dan dient u het kapotte raam te (laten) vervangen. Het vervangen van een raam is geen eenvoudige klus en wordt meestal uitgevoerd door iemand met verstand van zaken. Een glaszetter kan uw probleem verhelpen. Hij kan niet alleen het raam vervangen, maar hij kan ook tips geven over de glaskeuze.

Een verloren of afgebroken sleutel

Bent u uw sleutels verloren, is uw sleutel afgebroken of hebt u zichzelf buitengesloten? Dan hebt u een probleem. Misschien hebt u iemand een reserve sleutel gegeven, maar anders zult u toch moeten zorgen voor een oplossing. Het is mogelijk om een klein ruitje door te slaan, als de kosten voor het repareren van dat ruitje lager liggen dan de kosten voor een slotenmaker. Echter, u kunt ook direct contact opnemen met een slotenmaker. Een slotenmaker kan uw problemen aan uw hang- en sluitwerk verhelpen.

Een lekkage aan het dak

Hebt u na een heftige regenbui opgemerkt dat uw dak lekt? Dan wordt er gesproken over een lekkage of lek. Het is soms lastig om te lokaliseren waar de lekkage zich bevindt, omdat er bijvoorbeeld nog isolatiemateriaal voor zit. Bent u niet in staat om zelf de lekkage aan het dak te lokaliseren en te verhelpen? Dan kunt u besluiten om een dakdekker in te schakelen. Een dakdekker verhelpt overigens niet alleen lekkages, maar kan ook nieuwe daken aanleggen of daken renoveren.

Een kapotte centrale verwarming

Het is hartje winter en uw verwarming is kapot. Dat is een groot probleem! Niet alleen omdat het koud is, maar ook omdat de kans bestaat dat leidingen bevriezen. Het water in de leidingen wordt namelijk niet langer verwarmd. Soms is een storing eenvoudig op te lossen of hoeft u alleen water bij te gieten. Lees in ieder geval het bijgeleverde boekje. Echter, het kan ook voorkomen dat u niet in staat bent om het probleem aan uw verwarming zelf te verhelpen. In zo’n geval kunt u contact opnemen met een verwarmingsmonteur of loodgieter. Zij staan voor u klaar om het probleem te verhelpen.

Niet spoedeisende klussen

Wilt u dat het probleem snel, maar niet direct, wordt opgelost. Dan kunt u besluiten om eerst offertes aan te vragen. Op die manier kunt u de kosten vergelijken.

24 uur per dag, 7 dagen in de week

Iedereen kan te maken krijgen met een spoedklus die direct moet worden aangepakt. Het grote voordeel van de eerder genoemde dienstverleners is dat een aantal van hen 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken zijn. Krijgt u midden in de nacht te maken met een lekkage? Dan wilt u niet dat het probleem pas een dag later kan worden opgelost. Hetzelfde geldt voor een kapotte riolering of verstopt wc. In zo’n geval hebt u een rioolbedrijf nodig dat uw probleem direct kan oplossen.